ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Εξουσιοδοτημένο B&O Service

Τεχνική Υποστήριξη

Ως εξουσιοδοτημένο κέντρο service της B&O στη Θεσσαλονίκη, διασφαλίζουμε την αξιόπιστη και έγκαιρη τεχνική υποστήριξη για όλες τις συσκευές Bang & Olufsen, εγγυώμενοι τη βέλτιστη λειτουργία τους. Η τεχνική μας ομάδα, έχοντας υψηλή εξειδίκευση και συνεχή κατάρτιση στα προϊόντα Bang & Olufsen, παρέχει άμεση επίλυση τεχνικών ζητημάτων, διασφαλίζοντας τη μακροχρόνια λειτουργία των συσκευών σας με γνήσια ανταλλακτικά.

Στον χώρο σας

Εγκατάσταση

Διασφαλίζουμε την άρτια εγκατάσταση και ρύθμιση των συσκευών σας, προσφέροντας εκπαίδευση χρήσης για την άριστη εμπειρία ακρόασης και θέασης, προσαρμοσμένη στον προσωπικό σας χώρο και αισθητική. Κάθε εγκατάσταση σχεδιάζεται με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του χρήστη, εξασφαλίζοντας την απόλυτη λειτουργικότητα και την τέλεια αρμονία με τον προσωπικό τους χώρο.

Ρωτήστε μας

Συμβουλευτική

Με εμπεριστατωμένη γνώση των τάσεων και των τεχνολογικών καινοτομιών, παρέχουμε συμβουλές για την αναβάθμιση ή την αντικατάσταση των συσκευών σας, ενισχύοντας την αισθητική και τη λειτουργικότητα των οπτικοακουστικών σας συστημάτων. Προσφέρουμε προσαρμοσμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες για να βρείτε την ιδανική λύση που ταιριάζει απόλυτα στις ιδιαιτερότητες του χώρου σας, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Νέες λειτουργίες σε vintage συσκευές

Ανανέωση Συσκευών

Μετατρέπουμε τις vintage συσκευές σε σύγχρονα αριστουργήματα. Ενσωματώνοντας νέες τεχνολογίες με βελτιωμένη απόδοση και διασύνδεση, προσφέρουμε ένα ιδανικό συνδυασμό κλασικής ομορφιάς και σύγχρονης τεχνολογίας.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας εξυπηρετήσουμε