Νέα & Ανακοινώσεις

Η επόμενη γενιά ισχυρών ηχείων για το σπίτι

Χαρούμενοι ανακοινώνουμε τη νέα γενιά των Beosound A9 και Beosound 2. Πέρα από τη διαθεσιμότητα σε νέες αποχρώσεις Black Anthracite, Gold Tone και Natural, τα δύο αυτά ηχεία εντάσσονται τώρα στη σειρά των μελλοντικά ασφαλών προϊόντων μας που βασίζονται στην πλατφόρμα λογισμικού Mozart.

Σχεδιασμένα για το μέλλον Το Mozart είναι η νέα λογισμική πλατφόρμα της Bang & Olufsen, δημιουργημένη για να εξασφαλίσει ότι η μακροζωία των προϊόντων μας υπερβαίνει το φυσικό σχεδιασμό και την τεχνοτροπία. Προσφέρει μια ομαλή εμπειρία, ενσαρκώνοντας την πολυτέλεια της Bang & Olufsen και σχεδιασμένη για να ενημερώνεται, βελτιώνεται και επεκτείνεται για χρόνια.

Η πλατφόρμα Mozart ακολουθεί τις αρχές των μοντουλαριστικών αρχών, καθιστώντας τα προϊόντα μας εύκολα στη συντήρηση και επισκευή και επιτρέποντας τη μελλοντική αναβάθμιση του μοντέλου ροής. Δίνουμε προτεραιότητα στη μακροζωία για να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας έχουν μια επιμήκυνση ζωής μέσω της εξέλιξης, των αναβαθμίσεων και των επισκευών. Στόχος μας είναι να επεκτείνουμε αυτήν την προσέγγιση πέρα ​​από τον αρχικό κύκλο ζωής για να υποστηρίξουμε την επαναχρησιμοποίηση, την ανακατασκευή και την ανακύκλωση. Αυτό αποκαλούμε Κυκλικότητα.