Νέα & Ανακοινώσεις

Beosound A5 σε Spaced Aluminium

Η Bang & Olufsen ανακοινώνει το νέο Beosound A5 Spaced Aluminium. Αποδίσοντας φόρο τιμής στην κληρονομιά της Bang & Olufsen στον τομέα του αλουμινίου, η ροζέτα του Beosound A5 Spaced Aluminium κατασκευάζεται και ολοκληρώνεται χειροποίητα στο εργοστάσιο 5 στο Struer, στη Δανία.

Περισσότερα από 3500 δισκάκια αλουμινίου

Η ροζέτα του Beosound A5 Διαστημικό Αλουμίνιο είναι ένας λεπτοδεμένα κατασκευασμένος σχεδιασμός που υποστηρίζει την προσέγγιση της Bang & Olufsen στο να σπάει τα όρια στην έρευνα του αλουμινίου. Κατασκευάζεται από ένα μόνο φύλλο αλουμινίου και η μαύρη ανοδίωση που βρίσκεται ανάμεσα στους κυλίνδρους, δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι υπάρχουν περισσότερα από 3500 επιπλέον δισκάκια μπροστά από το ηχείο.

Κυκλικά σχήματα ως κεντρική έλξη

Ο Αντιπρόεδρος του Τμήματος Marketing Προϊόντων, Michael Henriksson, εξηγεί: “Έχουμε εργαστεί με διάφορα κυκλικά μοτίβα στα σχέδια των ροζετών μας εδώ και πολλά χρόνια. Έχει γίνει ένα χαρακτηριστικό, αλλά αυτό είναι ένα ολοκαίνουριο στυλ.»

Συνεχίζει: «Συνήθως, το κυκλικό σχήμα είναι ο άνοιγμα μέσω του οποίου ρέει ο ήχος μέσω της ροζέτας ενός ηχείου, ενώ εδώ αντιστρέψαμε την ιδέα και κάναμε το κυκλικό σχήμα την κεντρική έλξη με μια εμπειρία αισθητικής, ενώ ο ήχος διαπερνά αποτελεσματικά δίπλα από τα δισκάκια. Η εντύπωση των “καινοτόμων επιπλέον δισκακίων” δημιουργείται με τη χρήση προηγμένων μεθόδων παραγωγής, έξυπνης μηχανικής και φιλόδοξου σχεδιασμού, για να κάνει την οπτική ψευδαίσθηση πραγματικότητα.»

Επέκταση της γκάμας του Beosound A5

Το Διαστημικό Αλουμίνιο προστίθεται στην υπάρχουσα συλλογή των φινιρισμάτων Beosound A5 – Nordic Weave και Dark Oak. Το Beosound A5, που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2023, βρίσκεται στο σταυροδρόμι ανάμεσα στο φορητό και το οικιακό ηχοσύστημα. Σχεδιασμένο για να μεταφέρεται εύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο, είτε τοποθετηθεί στο πάτωμα, στο ράφι ή στο τραπέζι.

Χάρη στην αξιολόγηση IP65 για αντοχή σε νερό και σκόνη, το Beosound A5 μπορεί επίσης να παρθεί μαζί σας έξω και σε οποιαδήποτε περιπέτεια, απαράμιλλα. Με περισσότερες από 12 ώρες αναπαραγωγής και ασύρματο φορτιστή τηλεφώνου ενσωματωμένο στο πάνω μέρος του ηχείου, το Beosound A5 είναι το πιο ευέλικτο ηχείο της Bang & Olufsen μέχρι σήμερα και ο τέλειος φορητός συνοδός ήχου. Ελέγχεται είτε από ένα ευφυές διασύνδεσης χρήστη είτε απευθείας από την εφαρμογή της Bang & Olufsen.